Γιατί ενοχληθήκατε κ. Ακρίτα; Έχετε το μονοπώλιο στην κριτική;

από fimotro

Ενοχλήθηκε η κ. Ακρίτα από το σχόλιο μας για τα ψέματα που έγραψε για διορισμό 4 χιλ. Ιερέων και την απόλυση 5 χιλ. δασοπυροσβεστών. Ίσως γιατί καταρρίφθηκε η αναφορά της-λάσπη στους κληρικούς της Ελλαδικής Εκκλησίας, περί χιλιάδων προσλήψεων.

Του Σωτήρη Μ. Τζούμα
Ο δημόσιος λόγος, όμως έχει αντίλογο.Και να τον αντέχει όποιος γράφει κοτσάνες και ανακρίβειες.  Και έργο του δημοσιογράφου είναι να ερευνά και να παρουσιάζει την αλήθεια και όχι κακοήθειες. Αυτό βέβαια δεν ευχαριστεί αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν.
Όμως κ. Ακρίτα, αν δεις αυτούς που σε επευφημούν  κάτω από το σχόλιο σου και σου λένε «Έλενα προχώρα είσαι σωστή» θα καταλάβεις το ποιον αυτών των ανθρώπων.
Όσο για τον διευθυντή του …ιδιαίτερου γραφείου του Αρχιεπισκόπου, όπως γραφετε,  μήπως κάνετε κάποιο λάθος; Ο κ. Ιωάννης Τσούρας δεν είναι άνθρωπος που έχει ανάγκη τους επαίνους σας… αλλά και αν τους έχει, κάποιος τον έβαλε να σας το στείλει!
Μήπως όμως πρόκειται για τον διευθυντή του γραφείου τύπου; Αυτός ανήκει σε άλλο κόσμο…περισσότερο ευκαιριακό, ουδεμία σχέση έχοντα με την καθόλου Εκκλησία.
Εν πάσει περιπτώσει, ζούμε σε μια εποχή παραλογισμού και απολύτου χάους. Το να υπάρχουν κάποιες αντιφάσεις στον εκκλησιαστικό χώρο, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό σας ξενίζει κ. Ακρίτα και το τονίζετε τόσο! Αλλά μεταξύ μας εγώ για το ψέμα σας μόνο σας έψεξα! Που είδατε στο κείμενο μου το κρεσέντο ηλικιακού και φυλετικού ρατσισμού όπως γράφετε; Από ποιες λέξεις που χρησιμοποίησα προκύπτει αυτό; Είστε πραγματικά απερίγραπτη!
Και μια φιλική συμβουλή. Θα μπορούσατε την δυνατή πένα σας να την χρησιμοποιήσετε για να κάνετε δριμεία  κριτική εκεί που πραγματικά χρειάζεται, βοηθώντας ουσιαστικά τους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν τόσο πολύ από την λαίλαπα του πυρός.Αλλά εσείς ξοδεύετε το χάρισμα που σας έσωσε ο Θεός σε άθεα ξεσπάσματα και σε κριτική με ανακρίβειες. Δεν σας τιμά!

Ιδού το σχόλιο της κ. Ακρίτα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα