Βαριά ήττα του Σαββίδη η αθώωση των “28”

από fimotro

Μεγάλος ο κίνδυνος να πληρώσει πολύ ακριβά τις αγωγές και τις μηνύσεις που έρχονται στο Open tv

Μπορεί οι επιχειρηματίες να μην φανατίζονται όπως οι συνεργάτες τους και πολύ περισσότερο όπως οι φίλαθλοι, όταν μιλάμε για ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων, εν τούτοις το ρητό “ο θάνατός σου, η ζωή μου” ισχύει σε πολλές περιπτώσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Μέσω του Open tv το οποίο επί χρόνια φιλοξενούσε αθλητική εκπομπή με μονοθεματικά ρεπορτάζ για τα “σκάνδαλα των στημένων” και της “συμμορίας του ποδοσφαίρου”, ο ιδιοκτήτης του καναλιού πίστευε ότι θα καλλιεργήσει αρνητικό κλίμα και όταν θα έρθει η ώρα της Δικαιοσύνης οι αποφάσεις θα είχαν επηρεαστεί σημαντικά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο πρώτος αθλητικός παράγοντας που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια την ιστορία αυτή, όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν σοβαρά στοιχεία, εμφανώς πιο έμπειρος και πιο θεσμικός από τον Σαββίδη, αποτραβήχτηκε από την ιστορία και πήρε τον δικό του δρόμο. Ο ΣΚΑΪ αποστασιοποιήθηκε και κρατώντας ίσες αποστάσεις από όλους κινήθηκε έξυπνα και χωρίς να προκαλέσει κανένα.

Αντιθέτως, ο Σαββίδης προτίμησε να το συνεχίσει. Το αποτέλεσμα το είδαμε σήμερα. Όλοι ομόφωνα αθώοι, με κίνδυνο πλέον οι δικηγόροι των “28” και ειδικά του Β. Μαρινάκη να ετοιμάζουν βομβαρδισμό αγωγών, μηνύσεων και προσφυγών στο ΕΣΡ. Πόσο ακριβά θα πληρώσει ο Ιβάν Σαββίδης την εμμονή του με τους “28” θα φανεί από τα πρόστιμα και τα ποσά που θα επιδικαστούν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα