Συγγρού: Ξεκόλλησε μπαλκόνι σε ξενοδοχείο και κρεμόταν στον αέρα

από fimotro

Χρήστης στο Twitter ανέβασε φωτογραφία με ένα μπαλκόνι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού, να έχει αποκολληθεί και να κρέμεται στον αέρα!

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της περιοχής παρατήρησαν ένα μπαλκόνι να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους, στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Καλλιθέας, καθώς από κάποια κακοτεχνία του κτίσματος που προϋπήρχε, αποκολλήθηκε από τον τοίχο που στηριζόταν και από θαύμα δεν κατέρρευσε και δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό, ή ακόμη χειρότερα κάποιον θάνατο.

Συγγρού: Το twitter «έδωσε ρέστα» με το «κρεμασμένο» μπαλκόνι

To «Twitter» δεν άφησε να… πέσει κάτω το μπαλκόνι, καθώς πολλοί χρήστες δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός, ότι κρεμόταν επί ώρες στη λεωφόρο Συγγρού.

Ένας χρήστης ανέφερε τις «νέες» δυνατότητες του μπαλκονιού αναφέροντας ότι έχει τη δυνατότητα περιστροφής, ενώ ένας άλλος χρήστης ανέφερε ότι λόγω… λουμπάγκου από το σεξ έγειρε το μπαλκόνι, θέλοντας να διακωμωδήσει παράλληλα και την περιπέτεια υγείας που έπαθε ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Ένας άλλος χρήστης τα έβαλε με τον πολιτικό μηχανικό, καθώς το μπαλκόνι από ότι φαίνεται στερεωνόταν σε δύο γωνίες, ενώ μία άλλη χρήστης τονίζει ότι στο ξενοδοχείο αυτό «αν δεν πληρώσεις, σε αδειάζουν από το μπαλκόνι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα