26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Φλαμπουράρης για το άρθρο Τσίπρα: Έτυχε να γίνει στις 3 Σεπτέμβρη! (βίντεο)

από fimotro

Για το άρθρο του Πρωθυπουργού σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Mιλώντας στον ΣΚΑΪ, o υπουργός Επικρατείας αρνήθηκε ότι με το άρθρο του ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να ταυτιστεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου – ο οποίος ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974.

Υποστήριξε ότι «είναι θεμιτό ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται στην πλειοψηφία του λαού. Στόχος του είναι να προσελκύσει όλον τον κόσμο που συμφωνεί ή περίπου συμφωνεί με την πολιτική του Τσίπρα».

Αναφερόμενος στην ημερομηνία που επέλεξε να γράψει το άρθρο ο Αλέξης Τσίπρας, είπε πως έτυχε να γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου και πρόσθεσε: «Όταν ο Ανδρέας επέλεξε την 3η του Σεπτέμβρη, τότε κανείς δεν τον είπε σφετεριστή και κλέφτη. Κανείς δεν είχε κατηγορήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου για «λαθρεμπόριο» του Συντάγματος (σ.σ. 3 Σεπτεμβρίου είναι η επέτειος του κινήματος κατά του βασιλιά Όθωνα) – για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ».

Επίσης ο κ Φλαμπουράρης αναφερόμενος στη δήλωση της Φώφης Γεννηματά για το άρθρο του κ. Τσίπρα, είπε: «Με θλίβει μια τέτοια τοποθέτηση που κρύβει άγχος. Θα μπορούσε να μην είναι υβριστική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα