28 Μαρτίου 2024 / 4:10 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:10 μμ

Πέθανε η 18χρονη από τα τραύματα που της προκάλεσε ο πατέρας της

από fimotro

Τραγική κατάληξη είχε η ιστορία με την 18χρονη από την Πετρούπολη, η οποία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που την εξέτασε, τραυματίστηκε βαρύτατα από τον πατέρα της Τετάρτη.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής η άτυχη Ειρήνη δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή που έδινε εδώ και πέντε 24ωρα στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Πλέον θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της 18χρονης.

Το μέγεθος της τραγωδίας αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς ο οποίος εξήγησε μιλώντας στο protothema.gr ότι το σοβαρότερο πρόβλημα το προκάλεσαν τα δολοφονικά χτυπήματα του πατέρα της με μαχαίρι. Ο κ. Καλογριάς επισήμανε στο protothema.gr ότι τα τραύματα της Ειρήνης ήταν αμυντικά που σημαίνει ότι το 18χρονο κορίτσι πάλεψε με τον πατέρα του προσπαθώντας να αποφύγει το θάνατο.

«Η κοπέλα δεν είχε σημάδια από τη φωτιά. Ό,τι συνέβη ήταν από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Φαίνεται ότι ο άνθρωπος αυτός προσπάθησε να την στραγγαλίσει και την ώρα που το έκανε αυτό της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, πράγμα που της δημιούργησε σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο» δήλνωε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής που την εξέτασε.

Όσο για τον 55χρονο πατέρα, νοσηλεύεται τραυματισμένος αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα