27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Τετ α τετ Κάρολου-Τσίπρα στο Μαξίμου

από fimotro

Συνάντηση με τον πρίγκιπα Κάρολο είχε το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός τονίζοντας την σημασία της παρουσίας του πριγκιπικού ζεύγους στην χώρα.

Κατά την διάρκεια του σύντομου διαλόγου που είχε με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε δε ότι αποδέχτηκε πρόταση της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι να επισκεφτεί το Λονδίνο τον επόμενο μήνα.

Από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της συνάντηση των δυο ανδρών ήταν εκείνο που ο πρωθυπουργός αστειεύτηκε με το πόσο καλά μιλάει τα ελληνικά η πρέσβης της Βρετανίας Κέιτ Σμιθ

Ο πρίγκιπας Κάρολος από την πλευρά του δήλωσε ξανά ευγνώμων για την υποδοχή και τόνισε πως έχειξεχάσει την προηγούμενη επίσκεψή του γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Νωρίτερα, το πριγκιπικό ζεύγος αφού έφτασε στην Ελλάδα, κατέθεσε στεφάνι στον Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα