20 Απριλίου 2024 / 2:12 μμ
20 Απριλίου 2024 / 2:12 μμ

Η απάντηση του Κυρανάκη στις αιχμές του Γιακουμάτου

από fimotro

Αιχμές με αποδέκτες εντός της ΝΔ άφησε χθες ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου. Ο 30χρονος αναπληρωτής εκπρόσωπος ανέφερε ότι “στη Νέα Δημοκρατία, όπως και σε άλλα κόμματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, κάποιοι άνθρωποι της γενιάς μου προσπαθούν να δραστηριοποιηθούν. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουμε πολλά εμπόδια γιατί μέσα στα κόμματα μας υπάρχουν ισχυρές αντιστάσεις για οποιονδήποτε νέο θέλει να προχωρήσει, να κάνει περισσότερα βήματα.”

Η συζήτηση για τον πόλεμο γενεών στη ΝΔ άναψε όταν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, σε εκπομπή της ΕΡΤ χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Κυρανάκη. Το γεγονός ότι οι δυο τους θα είναι αντίπαλοι στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιοι στη Β’ Αθηνών, έδωσε τροφή για σχόλια.

Πάντως η απάντηση του Κυρανάκη ήρθε μέσα σπό συνέντευξή του πριν λίγες μέρες στο ΑΠΕ:

“Πριν λίγες εβδομάδες γίνατε δέκτης υποτιμητικών σχολίων από έναν βουλευτή του κόμματός σας, τον κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο. Τι απαντάτε; Δεν θέλω να απαντήσω στα υποτιμητικά σχόλια του κ. Γιακουμάτου. Ανήκουμε στο ίδιο κόμμα και πολιτικός μας αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν μπαίνεις νέος στην πολιτική, πρέπει να είσαι έτοιμος για εμπόδια και επιθέσεις από πολλούς. Θα συνεχίσω, όμως, να μάχομαι και να δουλεύω σκληρά για να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία τις επόμενες εκλογές και για να ανοίξουμε τις πόρτες της πολιτικής στη νέα γενιά.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα