27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Συνελήφθη 55χρονος που έστελνε τρομο – φακέλους με σφαίρες σε πολιτικούς!

από fimotro

Την άκρη του νήματος αναφορικά με τους τρομο -φακέλους που έστελνε ένας 55χρονος άνδρας, βρήκε η αστυνομία εξιχνιάζοντας την δράση του η οποία περιελάμβανε απειλητικά σημειώματα σε πολιτικούς, δικαστές, δημοσιογράφους και άλλα δημόσια πρόσωπα.

Πρόκειται για τις ακόλουθες υποθέσεις απειλητικών – εξυβριστικών επιστολών που απεστάλησαν στους Γιώργο Προβόπουλο, Τρύφωνα Αλεξιάδη , Λεωνίδα Γρηγοράκο, Γιώργο Πιτσιλή, Γιάννη Πρετεντέρη , Γιώργο Μέργο, Άννα Λιγωμένου της επιτροπής σοφών και σε διάφορες κοινότητες αλλοδαπών

Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι δράστης είναι 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Επιπλέον, στις 3 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του δράστη σε περιοχή της Αττικής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια πυροβόλου όπλου και για το λόγο αυτό συνελήφθη, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα