27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Πρόταση της Σίτι στη Νάπολι για Ρέινα

από fimotro

O “Guardian” αποκαλύπτει πως η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε πρόταση ύψους 3.000.000 ευρώ στη Νάπολι για την απόκτηση του Πέπε Ρέινα, με τον Ισπανό να προορίζεται για μπακ απ του Έντερσον.

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως βρίσκεται ο Πέπε Ρέινα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Guardian”, οι πολίτες κατέθεσαν πρόταση ύψους 3.000.000 ευρώ στη Νάπολι για την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο 34χρονος γκολκίπερ προορίζεται για μπακ απ του Έντερσον στην αγγλική ομάδα, το οποίο σημαίνει πως το μέλλον του Κλαούντιο Μπράβο στο “Etihad” θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

Ο Χιλιανός τερματοφύλακας αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 18.000.000 ευρώ απ’ την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, κάνοντας αρκετά λάθη κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται πως κατέληξε στην επιλογή του Ρέινα επειδή γνωρίζει εξαιρετικά το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε για μία 9ετία στη Λίβερπουλ. Βέβαια, τα πάντα θα εξαρτηθούν απ’ τις διαθέσεις των διοικούντων τη Νάπολι, οι οποίοι δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το deal θα μπορούσε να κλείσει μ’ ένα ποσό κοντά στα 6.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως η Νάπολι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Ορέστη Καρνέζη απ’ την Ουντινέζε ως εναλλακτική λύση πίσω απ’ τον Ισπανό. Όμως, δεν αποκλείεται ύστερα απ’ τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Έλληνας τερματοφύλακας να αποτελέσει το Νο.1 της ιταλικής ομάδας τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα