28 Μαρτίου 2024 / 1:36 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:36 μμ

Ο Βασιλειάδης ζήτησε τη συνδρομή της UEFA για τη βία στα γήπεδα

από fimotro

Ευρεία σύσκεψη με θέμα την ασφάλεια και τα μέτρα που απαιτούνται για την πάταξη της γηπεδικής βίας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν σε όλα τα σπορ, πραγματοποιείται στο Υπουργείο Αθλητισμού, παρουσία του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., του αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών, αλλά και ειδικών αξιωματούχων της UEFA.

Ουσιαστικά, ο Υπουργός ζήτησε τη συνδρομή και την τεχνογνωσία της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας σε θέματα αντιμετώπισης της βίας με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλείας στα ελληνικά γήπεδα.

Από τις πρώτες συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε πως υπάρχει βούληση για να δοθεί μια και καλή η λύση στα κρούσματα επεισοδίων που συχνά δημιουργούνται στον ελληνικό αθλητισμό.

Στο μίτινγκ αυτό ουσιαστικά η UEFA δίνει τις κατευθύνσεις πάνω στις οποίες θα πρέπει να βαδίζει η Πολιτεία ώστε να μη μείνουμε για μια ακόμη χρονιά στα… ευχολόγια και να υπάρξει επιτέλους ομαλή διεξαγωγή αγώνων απομακρύνοντας τους ταραξίες από τον αθλητισμό.

Ενδεικτικό της σημαντικότητας αυτής της σύσκεψης είναι πως η Πολιτεία δεν κάλεσε κανένα εγχώριο θεσμικό όργανο του ποδοσφαίρου ή άλλων αθλημάτων, αφήνοντας «σπόντες» για απουσία συμμάχων τα προηγούμενα χρόνια στο θέμα της εξάλειψης της βίας.

Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις για τις αποφάσεις που λήφθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα