27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Κυβέρνηση σε Μητσοτάκη: Πήγαινε σε πρωϊνάδικο – ΝΔ: Βρίσκεστε σε πανικό

από fimotro

Απάντηση σε υψηλούς τόνους και με χαρακτηρισμούς εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την πρωινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η κυβέρνηση χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΝΔ «αδαή και ψεύτη», ενώ τον ειρωνεύτηκε αναφορικά με την επόμενη… τηλεοπτική παρουσία του.
Αναλυτικά η απάντηση του Μαξίμου:
«Η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.
Στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα. Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης!
Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο!»
Απάντηση στο σχόλιο του Μαξίμου για την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη , έδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
«Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν» αναφέρει η Νέα Δημοκράτια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ
«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη – Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος.
Είναι, επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους.
Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν».
ΥΓ. Αλήθεια, πως σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη «όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα