24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Η Realnews αυτής της Κυριακής

από fimotro

realnews reallife realmoney realsportsΜε τίτλο: «Όλο το σχέδιο για τον νέο ΕΝΦΙΑ» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τις αλλαγές στον φόρο ακινήτων καθώς και το «ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν με τους νέους συντελεστές».

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της, η Realnews, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

– «Οριζόντια μείωση των αντικειμενικών αξιών από το 2018 σε ολόκληρη τη χώρα για να προσεγγίσουν τις τιμές της αγοράς».

– «Σε ποιες περιοχές οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερα με την εφαρμογή κλιμακωτού συντελεστή φορολόγησης. Στόχος, να αντισταθμιστεί η απώλεια εσόδων από τα αστικά ακίνητα».

– «Οι δανειστές πιέζουν για κατάργηση των φοροαπαλλαγών, από την οποία θα επιβαρυνθούν 1,3 εκατ. ιδιοκτήτες».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Σπριντ 100 ημερών για χρέος και επενδύσεις. Η ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα. Δοκιμαστική έξοδος στις αγορές τον Ιούνιο. Προϋπόθεση να υπάρξει οριστική συμφωνία Αθήνας-δανειστών στο Eurogroup της 22ας Μάιου.

– Τα κρίσιμα ραντεβού για την Ελλάδα στο Μπάρι. Τι θα συζητηθεί στις συναντήσεις που θα γίνουν στο περιθώριο της Συνόδου του G7.

– Νίκος Κοτζιάς: «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε να τεθεί από τον οποιονδήποτε θέμα συνόρων στα Βαλκάνια».

– Νικήτας Κακλαμάνης: «Να φέρουμε ξανά στη ΝΔ το 1 εκατομμύριο των ψηφοφόρων που μας εγκατέλειψαν από το 2009 έως το 2015».

– Γιώργος Καρατζαφέρης: «Στη Χρυσή Αυγή έχουν “χούγια” που δεν μου ταιριάζουν».

– Χρυσοφόρο κοίτασμα υδρογονανθράκων νοτιοδυτικά της Κρήτης. Τι αποκάλυψαν έρευνες αμερικανικής εταιρείας και τι λέει στην «R» ο δρ Ηλίας Κονοφάγος, μέλος της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών.

– Οι πρώτες ώρες του Άκη στο Χαλάνδρι. Ο περίπατος στο πάρκο με τη Βίκυ, η βόλτα με τον γιό του και τα σάντουιτς στους δημοσιογράφους.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: «Η πατρίδα στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής της». Ο Χρ. Πασαλάρης σημειώνει: «Η Γαλλία εκλέγει σήμερα τον πρόεδρό της ,με την καλή φίλη της Ελλάδα να βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής της. Ο βέβαιος νικητής Εμμανουήλ Μακρόν απειλεί με αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση αν αυτή δεν κάνει γενναίες μεταρρυθμίσεις. Μήπως το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και η Ελλάδα αξιώνοντας από τους δανειστές να συμψηφισθεί το δημόσιο χρέος της με τις οφειλόμενες γερμανικές αποζημιώσεις;»

Και στην «Πράβδα» του Στάθη:

«Το έχει φιλοσοφήσει ο Τσίπρας. Όλα σ’ αυτήν τη ζωή σε ένα μεγάλο εξιτήριο καταλήγουν. Είτε σε φορολογήσει ο κ.Τσακαλώτος, είτε σου φτιάξει γεμιστά η κυρία Θεανώ Φωτίου, είτε σου κόψει τη σύνταξη ο Καρανίκας, όλα στο τέλος σε ένα εξιτήριο καταλήγουν. Και μάλλον σου το φτιάχνει ο κ.Πολάκης…»

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Γάμος μετά το «Survivor». Τανιμανίδης-Μπόμπα έτοιμοι για το μεγάλο βήμα. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και η λαμπερή σύντροφός του, που βρίσκονται στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, κάνουν σχέδια για την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.

– Περιμένοντας τον πρίγκιπά τους. Τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της διανύει η Μις Ευρώπη 2016 Μικαέλα Φωτιάδη και μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Μπορμπόκη, πετούν στα σύννεφα από ευτυχία!

– Ερωτευμένοι στη Μόσχα. Ο φακός της «R» απαθανάτισε τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη σε τρυφερές στιγμές από το υπέροχο ταξίδι τους στη ρωσική πρωτεύουσα.

– Έβαλε τρίποντο στην καρδιά της Άννας. Η λαμπερή παρουσιάστρια Α. Πρέλεβιτς ζει τον έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα Ιωάννη Παπαπέτρου, αποφεύγοντας τους φωτογράφους.

– Νίκος Μουτσινάς: «Έχω φάει πολλά χαστούκια στην TV».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα