27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Ευ. Βενιζέλος: Ξαναγυρίσαμε στο 1989, στον Μαμανέα και τα Pampers

από fimotro

“Επικίνδυνη δημοκρατικά γελοιότητα που εξευτελίζει το κράτος δικαίου και τη Βουλή” χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την όλη διαδικασία αλλά και το περιεχόμενο της δικογραφίας για τη Novartis. Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος και αφού διάβασε τη δικογραφία, όλες οι κατηγορίες στηρίζονται στις καταθέσεις τριών ατόμων και μόνο σε αυτές χωρίς καμία απολύτως τεκμηρίωση.

“Αυτή η ευκολία που εμφανίζεται κάποιος και κατηγορεί τους πάντες και είναι προστατευόμενος μάρτυρας είναι αδιανόητη. Αποτελεί προσβολή της λογικής και της αλήθειας και μας γυρίζει πίσω στο 1989, στην εποχή του Μαμανέα και των Pampers. Το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι να κληθούν με το όνομά τους από τη Βουλή και να έρθουν αμέσως να καταθέσουν” είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Βουλής τελικά δεν αποδέχτηκε την πρόταση της Εξεταστικής Επιτροπής να λάβουν γνώση τα κόμματα και να πάρουν αντίγραφο για τη δικογραφία της Novartis.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όλη η δικογραφία στηρίζεται σε καταθέσεις τριών μαρτύρων, η πρώτη εκ των οποίων ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου του 2017 και η τελευταία τελείωσε στις 4 Φεβρουαρίου του 2018.

Να διαβάσουν τη δικογραφία πήγαν μέχρι τώρα -εκτός από τον κ. Βενιζέλο- βουλευτές άλλων κομμάτων μεταξύ των οποίων ο Γ. Γεωργαντάς, ο Κ. Καραγκούνης, ο Σπ. Λάππας και ο πρώην υπουργός Ν. Παρασκευόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα