26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

‘Ετσι οι ΑΝΕΛ θα ανταποδώσουν την στήριξη Τσίπρα

από fimotro

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ΑΝΕΛ αλλάζουν στάση στα υπο ψήφιση νομοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το tovima.gr, πρόκειται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που κατατέθηκε την Τρίτη για την αλλαγή φύλου με απλή δήλωση καθώς και την τροποποιημένη από το υπουργείο Δικαιοσύνης ρύθμιση για την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» για την οποία όπως είναι γνωστό είχαν αντιταχθεί με αποτέλεσμα να την αποσύρει ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής για να την επαναφέρει τροποποιημένη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμάται ότι η αλλαγή αυτή στάσης των βουλευτών των ΑΝΕΛ έχει να κάνει με την πλήρη κάλυψη που παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στον Πάνο Καμμένο στην συνεδρίαση της Βουλής την Δευτέρα, καθώς και στην δήλωση του Κυρ. Μητσοτάκη ότι στο εξής δεν θα ψηφίζει νομοσχέδια που δεν θα στηρίζει η κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Πάντως πέραν των παραπάνω πληροφοριών ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επίσημο έως τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης.

Μάλιστα στην Βουλή που ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν βουλευτές των ΑΝΕΛ και να πάρουν θέση για το νομοσχέδιο, δεν εμφανίστηκαν, κάτι που έβαλε σε προβληματισμό τους βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι θα εξαρτήσουν την στάση τους από την στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα