27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Δολοφόνησαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο!

από fimotro

Δολοφονική επίθεση στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας δέχθηκε πριν από λίγη ώρα γνωστός δικηγόρος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα επίθεσης έχει πέσει ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα από αστυνομικές πηγές, δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον πυροβόλησαν δύο φορές εν ψυχρώ και τον σκότωσαν.

Πώς έγινε το περιστατικό

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο συνεργάτης του θύματος στους αστυνομικούς, οι δράστες προσποιούμενοι τους πελάτες – είχαν κλείσει νωρίτερα ραντεβού με τον δικηγόρο- εισήλθαν στο γραφείο.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος, μαζί με τον συνεργάτη του και τα δύο άτομα που είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους έκατσαν για κάποια ώρα στην αίθουσα συσκέψεων. Στη συνέχεια ζήτησαν από τον συνεργάτη του δικηγόρου να αποχωρήσει και έπειτα από λίγα λεπτά δολοφόνησαν τον άτυχο άνδρα.

Όταν μπήκε ο συνεργάτης στην αίθουσα τον βρήκε νεκρό, σε μια λίμνη αίματος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστώνστην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Στο σημείο έφτασε η οικογένεια του γνωστού ποινικολόγου που δηλώνει σοκαρισμένη από το τραγικό περιστατικό.

Άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης θέλει ο Αλ. Τσίπρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα