26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Αποτροπιασμός και καταδίκη από κόμματα και πολιτικούς αρχηγούς για τη δολοφονία

από fimotro

Με απερίφραστο τρόπο καταδίκασε ο πολιτικός κόσμος την εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στα Εξάρχεια.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας​ εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του δικηγόρου. Επίσης, επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ενημερώθηκε και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Τον αποτροπιασμό του για την εν ψυχρώ δολοφονία εξέφρασε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης.

«Η μαφιόζικη δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου στην καρδιά της Αθήνας μας θλίβει και μας ανησυχεί. Η Ελλάδα δεν θα γίνει έρμαιο συμμοριών», σχολιάζει από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης​.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα