Υπερσύγχρονης τεχνολογίας κλίνες μόνο στο Metropolitan General

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


To Μetropolitan General αποτελεί σήμερα το μοναδικό στην Ελλάδα νοσοκομείο που διαθέτει τις πιο εξελιγμένες, ηλεκτρονικές νοσηλευτικές κλίνες που προσφέρουν πέρα της μέγιστης λειτουργικότητας, ασύρματη συνδεσιμότητακαι προωθούν την ταχύτερη κινητοποίηση και θεραπεία των ασθενών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ανάπτυξης και δίνοντας έμφαση στην αυξημένη  φροντίδα των ασθενών, τo Μetropolitan General προχώρησε πρόσφατα σε αναβάθμιση του ξενοδοχειακού του εξοπλισμού, αντικαθιστώντας το σύνολο των κρεβατιών νοσηλείας του με τις νέες, ηλεκτρονικές κλίνες Hillrom 900, της κορυφαίας στο χώρο εταιρείας Meditime.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των κλινών με τη βοήθεια αυτοματοποιημένων εργονομικών και διαισθητικών λειτουργιών είναι :

Πρόωρη κινητοποίηση του ασθενούς με αποτέλεσμα τόσο τη βελτίωση των κλινικών αποτελεσμάτων όσο και τη σημαντική μείωση του χρόνου νοσηλείας του (επιθυμητή θέση ανάκλισης της πλάτης,  «θέση καρέκλας» και «θέση εξόδου» με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού, λαβές υποβοήθησης)
Αύξηση της ασφάλειας του ασθενούς και της προστασίας του από τραυματισμούς και πτώσεις (φώτα νυκτός, ένδειξη χαμηλού ύψους κλίνης, ρυθμιζόμενες υποδοχές συγκράτησης στρώματος)
Προηγμένη εφαρμογή μέσω της οποίας επιτυγχάνεται ασύρματη συνδεσιμότητα της κλίνης με τον ιατρικό φάκελο του ασθενούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα