Βρέθηκε η 17χρονη Μάγια

από fimotro

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της 17χρονης Μάγιας που αγνοούταν και εντοπίστηκε σήμερα σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ήταν μαζί με έναν αλλοδαπό, ο οποίος θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Η 17χρονη αγνοούταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του cretalive, το στίγμα από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης, το οποίο ήταν απενεργοποιημένο, έdειχνε ότι η κοπέλα παραμένει στο Ηράκλειο. Αυτό αξιολογήθηκε από τις Αρχές σε συνδυασμό με τις απαντήσεις που είχαν λάβει από το σήμα αναζήτησης σε λιμάνια και αεροδρόμια τα οποία έδειχναν ότι η ανήλικη δεν έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης.

Στο μεταξύ, ο αλλοδαπός με τον οποίο φέρεται να σχετίζεται η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με τον πατέρα της 17χρονης, δεν είχε επίσης εμφανιστεί από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της κοπέλας στο κέντρο του Ηρακλείου.

Πρόκειται για μια γνωστή φυσιογνωμία στο Ηράκλειο, με ιδιαίτερη κουλτούρα που διάγει έναν επίσης ιδιαίτερο τρόπο ζωής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένας δοτικός άνθρωπος γνωστός στο Ηράκλειο όπως και στις αστυνομικές αρχές ως ο άνθρωπος των “free hugs”, δηλαδή των “ελεύθερων αγκαλιών”, καθώς πίστευε από την αρχή της καραντίνας ότι με τις αγκαλιές μπορεί κανείς να δώσει και να πάρει ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα