Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Αντί να ζητήσει συγγνώμη για τον κομματάρχη στρατηγό, η πρώην υπουργός ζητά και τα ρέστα

Τραγικά πράγματα εξακολουθούν και συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, διαμαρτύρεται για την καρατόμηση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, Αριστείδη Ανδρικόπουλου, αντί να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του για την παρουσία του σε πλήθος κομματκών συγκεντρώσεων του ΣΥΡΙΖΑ κάτι το οποίο δεν είχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν από κανένα αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Η Γεροβασίλη κατηγορεί για ρεβανσισμό(!) τη νέα κυβέρνηση και ότι «αντιλαμβάνονται σαν λάφυρο, την ΕΛΑΣ και τους ανώτατους αξιωματικούς».

Ολόκληρη η δήλωση της κας Γεροβασίλη έχει ως εξής:

«Σε λίγες ώρες μετά από “αντικειμενική” αξιολόγηση (!) ζητήθηκε η παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ. Θυμίζω στον κ.Μητσοτάκη τις υποσχέσεις του για επιλογές με βάση την αξιολόγηση και χωρίς κομματικά κριτήρια στις θέσεις ευθύνης.

Έτσι αντιλαμβάνονται, σαν λάφυρο, την ΕΛΑΣ και τους ανώτατους αξιωματικούς. Είμαι σίγουρη ότι οι έκτακτες κρίσεις που θα γίνουν στο σώμα δεν θα έχουν κομματικά χαρακτηριστικά, θα γίνουν αξιοκρατικά με βάση αξιολογήσεις, χωρίς κομματικά κριτήρια και χωρίς ούτε μια στιγμή να του έχει περάσει από το μυαλό το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Σε αναμονή των επόμενων ρεβανσιστικών επιθέσεων της νέας Δεξιάς».

Έρχονται ακόμη τρεις αποστρατεύσεις

Εν τω μεταξύ, προ των πυλών της εξόδου από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αναμένεται να βρεθούν μετά τον μέχρι πρότινος αρχηγό του σώματος, τουλάχιστον 3 αντιστράτηγοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κατεχάκη, πρόκειται για τη Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, που είναι Γενική Επιθεωρητής  Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, ο Χρήστος Δραγατάκης,  Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος και ο Ανδρέας Δασκαλάκης, Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας και «σκιά» του μέχρι πρότινος αρχηγού του σώματος.

«Γρίφος» παραμένει η περίπτωση του Ανδρέα Αποστολόπουλου, του  Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, που αν και επιλογή της πρώην υπουργού, κυρίας Όλγας Γεροβασίλη, δεν «εκτέθηκε ποτέ σε κομματικές εκδηλώσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα