Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Αποδοκιμασία για την στάση του πρωθυπουργού στα Ελληνοτουρκικά

Δεν βγαίνει καμία κίνηση της κυβέρνησης. Και πλέον καταγράφονται όλα τα λάθη της στις δημοσκοπήσεις. Έτσι λοιπόν, ενημέρωση της αντιπολίτευσης από την κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά, ζητεί η πλειοψηφία των πολιτών όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση της PULSE που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.

Υπό την σκιά των συνεχιζόμενων προκλήσεων της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, η καθαρή πλειοψηφία εκτιμά πως η κυβέρνηση έπρεπε να έχει προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση των κομμάτων για τα ελληνοτουρκικά. Το 82% αναφέρει πως η κυβέρνηση έπρεπε «σίγουρα» ή έστω «μάλλον» να ενημερώσει την αντιπολίτευση. Το 10% απαντά «σίγουρα» ή «μάλλον» όχι.

Με την πλειοψηφία ευθυγραμμίζονται μάλιστα και οι περισσότεροι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα το 66% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ της ενημέρωσης της αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα