Τέλος τα τεστ κορωνοϊού για όσους ταξιδεύουν προς ΗΠΑ

από fimotro

Η κυβέρνηση Μπάιντεν αίρει την απαίτησή της σύμφωνα με την οποία όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού πριν πετάξουν στις ΗΠΑ, εν μέσω πίεσης από αεροπορικές εταιρείες που θεώρησαν το μέτρο υπερβολικό και το κατηγόρησαν για τις απογοητευτικές πωλήσεις εισιτηρίων.

Οπως μεταδίδει το Bloomgerg, η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 12ης Ιουνίου και θα επανεκτιμηθεί από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σε 90 μέρες, σύμφωνα με ανώτερο διοικητικό στέλεχος που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος.

Σύμφωνα με την υφιστάμενη πολιτική, οι διεθνείς ταξιδιώτες που πετούν προς τις ΗΠΑ απαιτείται να προσκομίσουν απόδειξη αρνητικού τεστ κορωνοϊού που λήφθηκε εντός μιας ημέρας από την πτήση αναχώρησής τους προς τις ΗΠΑ. Οι ξένοι υπήκοοι θα εξακολουθούν να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού για να εισέλθουν στη χώρα, με περιορισμένες εξαιρέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα