Τα σκανδαλώδη εξτραδάκια του δημάρχου της Τήνου

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


«Εξτραδάκι» που φτάνει μέχρι και τα 1600 ευρώ το μήνα βρήκε την ευκαιρία να προσπορίσει για τον ίδιο αλλά και για μέλη της οικογένειας του ο δήμαρχος Τήνου κ. Γιάννης Σιώτος, καθώς νοικιάζει, οικόπεδα και αποθήκες ιδιοκτησίας του αλλά και ιδιοκτησίας μελών της οικογενείας του στο… Δήμο Τήνου.

Όπως προκύπτει απο τα σχετικά έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στο πρόγραμμα «Διαύγεια», η ταμειακή υπηρεσία του δήμου Τήνου και του Λιμενικού Ταμείου, εκδίδει εντάλματα πληρωμής τόσο στο όνομα του ίδιου του Δημάρχου της Τήνου, όσο και σε συγγενικά του πρόσωπα α’ βαθμού, για να μισθωθούν ακίνητα στις θέσεις Βύσιλο Κάμπου, αλλά Αγ. Βασίλειος στη Λ. Τριποτάμου.

Στο όνομα του ίδιου του δημάρχου υπάρχει «μίσθωμα αγροτεμαχίου στη θέση Αγ. Βασίλειος δήμου Τήνου για την τοποθέτηση ογκόλιθων περιόδου  1/4 – 30/9 2018 και  1/10/2018» με το ποσό των 467,50 ευρώ.(Φωτό 1)

Στο όνομα Συμεών Σιούτος υπάρχει  «Μίσθωμα ακινήτου που χρησιμοποιείται ως αποθήκη του δήμου στη θέση Βύσιλο Κάμπου για το μήνα Μάρτιο 2019». Ούτε διαμέρισμα ορόφου στο Κολωνάκι δηλαδή. (φωτό 2)

Ακόμη υπάρχει μίσθωμα στο όνομα Μάρκος Σιούτος για ακίνητο που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης για τα οχήματα του δήμου Τήνου στη θέση Βύσιλο Κάμπου, για τον Μάρτιο του 2018 , 231,57 ευρώ.(Φωτό 3)

Παρ ότι οι συναλλαγές αυτές που θυμίζουν το λαϊκό ρητό «Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει», είναι απόλυτα νομότυπες, η ηθική των πράξεων αυτών πάει….περίπατο, δίνοντας ενα κάκιστο παράδειγμα για το πως πρέπει να λειτουργεί ενα αυτοδιοικητικό στέλεχος.

Το θέμα έχει γίνει η νούμερο ένα συζήτηση στα καφενεία των χωριών της Τήνου, δεδομένου κιόλας ότι ο κ. Σιώτος δεν εξελέγη  ποτέ στη θέση του δημάρχου απ ευθείας απο τους πολίτες , αλλά αναπληρώνει τον αποβιώσαντα εκλεγμένο δήμαρχο Σίμο Ορφανό και διεκδικεί κιόλας εκ νέου το αξίωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα