Συναγερμός στο νοσοκομείο Μεταξά: Θετικοί στον κορωνοϊό 24 εργαζόμενοι

από fimotro

Συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού έχει σημειωθεί στο νοσοκομείο «Μεταξά», καθώς 24 μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού εντοπίστηκαν θετικά στον ιό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Ο εντοπισμός κρουσμάτων είχε ως αποτέλεσμα κλινικές του νοσοκομείου να κλείνουν, αφού υπήρχε διασπορά του ιού και σε ασθενείς. Προβληματισμό προκαλεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι ένα μέρος του προσωπικού δεν έχει κάνει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Τεράστια μάχη δίνουν όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, ενώ η χθεσινή εφημερία του Ευαγγελισμού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν έντονη.

Εκείνο που έκανε εντύπωση στους γιατρούς είναι ότι οι περισσότεροι ασθενείς που εισήχθησαν χθες στο νοσοκομείο ήταν νέοι και μόνο ένας ήταν πάνω από 80 ετών. Ένα άτομο 36 ετών χρειάστηκε να μπει στη ΜΕΘ, ενώ η ηλικιακή ομάδα 30 – 50 ετών έχει και τις περισσότερες νοσηλείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα