Στεφανάδης: Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα – Κόσμος προσήλθε αυθόρμητα

από fimotro

Μετά τις αντιδράσεις για το γεύμα Μητσοτάκη στη βεράντα του βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη, ο τελευταίος ξεκαθαρίζει ότι κατά τη διάρκεια του σύντομου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα ακριτικά νησιά, Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία και συζήτησε για την πορεία των εμβολιασμών, τα τοπικά προβλήματα και την προώθηση αναπτυξιακών έργων.

Μετα το τέλος της περιοδείας, πέρασε από το λιμάνι του Ευδήλου Ικαρίας.

Γευμάτισε, για λίγη ώρα, στο σπίτι του βουλευτή Σάμου της ΝΔ και καθηγητή Καρδιολογίας Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Κατά τη διάρκεια του πρόχειρου γεύματος, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας, δηλαδή υπαίθριος χώρος της οικίας, χρήση μασκών στο μεσοδιάστημα του γεύματος, αριθμός ατόμων στο τραπέζι.

Στο χώρο βρίσκονταν και τα πρόσωπα της αποστολής από την Αθήνα και η ασφάλεια του προέδρου που τον συνοδευε στο ταξίδι.

«Λυπάμαι ειλικρινά γιατί οι εικονες και οι συνθήκες, εκτός του χώρου που ήταν ο πρωθυπουργός, με συγκέντρωση κόσμου που προσήλθε αυθόρμητα για να τον δει από κοντά, δεν ήταν οι πρέπουσες, αποτέλεσαν αφορμή παρεξήγησης και ερμηνεύθηκε αρνητικά η έκφραση της παραδοσιακής φιλοξενίας που δείχνουμε όλοι στο νησί μας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Σάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα