Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Γραμματεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνεδριάζουν σήμερα το πρωί για να αποφασίσουν εάν θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές, μετά την κατακρήμνιση των ποσοστών τους στις ευρωεκλογές από το 3,43 το 2014 στο 0,8 την προηγούμενη Κυριακή.

Τα δύο όργανα του κόμματος είχαν συγκληθεί και την προηγούμενη Δευτέρα για μια πρώτη αποτίμηση του αποτελέσματος και περίμεναν την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών για να καταλήξουν, ενώ ακολούθησαν την Παρασκευή ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για μη συμμετοχή τους στις 7 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2015 οι ΑΝ.ΕΛΛ. είχαν λάβει ποσοστό 3,69 για να σχηματίσουν ύστερα συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ από την οποία αποχώρησαν τον Ιανουάριο λόγω της αντίθεσής τους στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ακολούθησε η διάλυση της Κ.Ο., μετά την αποχώρηση και τις διαγραφές της Έλενας Κουντουρά, του Βασίλη Κόκκαλη και του παραιτηθέντος Θανάση Παπαχριστόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα