Σεπόλια: Νέα πρόκληση από τον πατέρα του Μίχου – Απείλησε να «αμολήσει» τα σκυλιά σε τηλεοπτικό συνεργείο

από Philippos

Σεπόλια: Προκλητική εξακολουθεί να είναι η στάση του πατέρα του Ηλίου Μίχου, παρά την κατακραυγή για τις επαίσχυντες δηλώσεις με τις οποίες ο ίδιος προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον γιο του για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Συγκεκριμένα, τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το πρωινό», έφτασε στο χωριό του Αγρινίου που μένει ο πατέρας του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου από τον Κολωνό και προσπάθησε να μιλήσει μαζί του.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Μίχος μόλις είδε το τηλεοπτικό συνεργείο άρχισε να φωνάζει και απείλησε τον δημοσιογράφο ότι θα αμολήσει το σκυλί: «Θα αφήσω το σκυλί, φύγε» φώναζε την ώρα που πλησίαζε ο δημοσιογράφος.

«Το αμολάω φύγε, τώρα θα δεις» συνέχισε με τον δημοσιογράφο να απομακρύνεται κακήν κακώς από το σημείο.

Οι συγχωριανοί της οικογένειας Μίχου μίλησαν στην κάμερα, λέγοντας πως «δεν είναι καλή οικογένεια» και εξέφρασαν τη θλίψη για το παιδί, ενώ κάποιοι πρόσθεσαν «να πεθάνουν οι παιδοβιαστές στη φυλακή, να μην βγαίνουν έξω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα