Σεπόλια – Λύτρας: Δεν είναι μόνο η 12χρονη, υπάρχουν κι άλλα ανήλικα θύματα

από fimotro

“Έχουμε μια πολύ σοβαρή υπόθεση – Είμαι πεπεισμένος ότι μιλάμε για κύκλωμα”

Υπάρχουν και άλλα παιδιά θύματα του κυκλώματος που εκπόρνευε την 12χρονη στα Σεπόλια, υποστήριξε ο δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας της, Απόστολος Λύτρας.

«Έχουμε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολύ βάθος. Είμαι πεπεισμένος ότι μιλάμε για κύκλωμα, πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα που ενδεχομένως οι οικογένειές τους φοβούνται να μιλήσουν», είπε χαρακτηριστικά. Σχετικά με τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας της 12χρονης σημείωσε ότι «δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για κακοποίηση».

Όπως εξήγησε ο κ. Λύτρας, «δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, εξετάστηκαν στα πλαίσια που τα πήρε το Χαμόγελο του Παιδιού όχι σε σχέση με την υπόθεση. Το έκανε το Χαμόγελο επειδή τα πήρε στην αγκαλιά του».

Ανέφερε, επίσης, ότι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά έδωσαν νέα καταθέση στις Αρχές, αλλά δεν συσχετίζεται με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης. «Κάποια στιγμή την οικογένεια είχαν επισκεφτεί κοινωνικοί λειτουργοί και η κατάθεση έχει να κάνει με αυτή την επίσκεψη» αποκάλyψε. «Δεν ρωτήθηκαν για τη μητέρα», είπε ο δικηγόρος και απέκλεισε το ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης μεταξύ του Ηλία Μίχου και της πελάτισσάς του.

Παράλληλα ο κ. Λύτρας έκανε λόγο για καθυστερήσεις στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στον Alpha, υποστήριξε ότι τα χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού «προφανώς κατέληγαν στο κύκλωμα μαστρωπίας και όχι στη μητέρα», ενώ μίλησε και για τους ισχυρισμούς της μητέρας, αναφορικά με το που βρήκε τα δύο κινητά το παιδί.

«Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως από τις τέσσερις καταθέσεις σε λογαριασμό της μητέρας, δεν έχουμε δει ακόμα συλλήψεις, ενώ υπάρχουν τα στοιχεία των ατόμων. Δεν γνωρίζω αν έχουν κληθεί. Πολλά πράγματα είναι περίεργα στην υπόθεση, και η καθυστέρηση είναι περίεργη. Έρευνα των δικηγόρων έχουν προσδιορίσει 80 ανθρώπους. Πόσες φορές θα κληθεί το παιδί να αναγνωρίσει; Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταθέσει χρήματα των 20 και 25 ευρώ στο λογαριασμό και δεν έχουμε μάθει αν έχουν κληθεί καν», είπε ο κ Λύτρας μιλώντας για καθυστερήσεις στην υπόθεση.

Αναφορικά με τα δύο κινητά που είχε στην κατοχή του το παιδί, ο κ. Λύτρας είπε: «Το ένα κινητό, το ακριβό που λέμε είναι ένα παλαιό κινητό που της το πήρε ο Μίχος. Την κάρτα της την είχε δώσει ο Μίχος. Το άλλο κινητό ήταν μια συσκευή πολύ παλιά από την οικογένεια και την κάρτα, τη βρήκε το παιδί από περαστικό».

Επίσης ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε και σε φωτογραφίες οι οποίες βρέθηκαν στο κινητό της μικρής και εικόνιζαν δέσμες με χρήματα είπε, ότι πρόκειται για φτωχή οικογένεια, και ότι αν είχε αυτά τα χρήματα, η μητέρα «δεν θα ζήταγε 10 ευρώ από το παιδί να πάρει τσιγάρα».

«Η ροή αυτών των χρημάτων δεν πήγαινε στη μητέρα, αλλά προφανώς στο κύκλωμα και τον Μίχο. Όπως σε άλλες υποθέσεις μαστρωπίας τα χρήματα πάνε στα κυκλώματα και τους μαστροπούς», τόνισε ο κ. Λύτρας διευκρινίζοντας επίσης ότι η μητέρα δεν έπαιρνε τα χρήματα του παιδιού, αλλά τα ζήταγε από τη θεία και τη γιαγιά.

«Η μητέρα δεν έπαιρνε τα χρήματα του παιδιού, τα ζήταγε από τη γιαγιά και τη θεία. Αντιλαμβάνεστε ότι η μητέρα δεν θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία αν είχε χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού.», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα