Πισπιρίγκου: Το περίεργο τηλεφώνημα στον γιατρό ενώ ξεψυχούσε η Τζωρτζίνα

από fimotro

Προβληματισμό εγείρει το τηλεφώνημα που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα που οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν την 9χρονη Τζωρτζίνα στη ζωή.

Σε νέα αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου την 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας προχωρά ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίο έχει στην κατοχή του το περιεχόμενο των τηλεφωνημάτων που έκανε η μητέρα της 9χρονης την ώρα που εκείνη πέθαινε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις σε γιατρό της Πάτρας με τον οποίο συζητούσε σχεδόν τυπικά και αδιάφορα για τον χαμό της Τζωρτζίνας προεξοφλώντας στην ουσία τον θάνατο του παιδιού της, την ώρα που οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν την 9χρονη.

Συγκεκριμένα, στις 29 Ιανουαρίου του 2022, η 33χρονη, την ώρα που η Τζωρτζίνα ξεψυχούσε, μιλούσε με γιατρό στην Πάτρα και τον ενημέρωνε «χωρίς συγκινησιακή φόρτιση» για την πορεία την 9χρονης.

Μάλιστα, προκύπτει ότι έπιασε συζήτηση με τον γιατρό σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Την ίδια στιγμή, έχουν προκύψει νέα στοιχεία που φαίνεται ότι σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την 33χρονη μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και μετά τις νέες δηλώσεις της ότι η κεταμίνη μπορεί να χορηγήθηκε μετά θάνατον στην Τζωρτζίνα, ιατροδικαστές δηλώνουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να έχει συμβεί, καθώς η ιστοπαθολογική εξέταση της 9χρονης δεν εντόπισε οποιοδήποτε παθολογικό αίτιο, αλλά προσδιορίζει ότι έπαθε ανακοπή από κάποιον εξωγενή παράγοντα, από πιθανή χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών.

Η χορήγηση της κεταμίνης μετά θάνατον δηλαδή δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί έπαθε ανακοπή η 9χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα