Ούτε παραγγελία να είχε κάνει την στοχοποίησή του από το κόμμα του Τσίπρα

από fimotro

Τον Θεοδωρικάκο τον βοηθούν πολύ στη βάση της ΝΔ οι επιθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ενισχυμένος στους ψηφοφόρους της ΝΔ από τις συνεχείς επιθέσεις κομματικών εντύπων του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του, θα πρέπει να αισθάνεται τον τελευταίο καιρό ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Οι επιθέσεις αυτές τον νομιμοποιούν πολιτικά ακόμα περισσότερο  στην πλατιά βάση των ψηφοφόρων και των στελεχών της ΝΔ και τον αναδεικνύουν στο “νούμερα 1” στρατηγικό αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπει στο πρόσωπο του ΥΠΕΣ τον άνθρωπο που ανέδειξε τον Κ. Μητσοτάκη πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό.

Η αλήθεια είναι ότι επειδή ο Τ. Θεοδωρικάκος δεν αποτελεί παιδί του κομματικού σωλήνα, θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη   για τον σταυρό όταν θα έρθουν οι εκλογές. Επειδή όμως αποτελεί τον βασικό στόχο των ΣΥΡΙΖΑίων αυτό τον αναδεικνύει σε φόβο και τρόμο της Κουμουνδούρου. Με δεδομένο ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποτελεί τον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ψηφίζει από το 2.000 ψηφίζει συνεχώς τη ΝΔ, ο νότιος τομέας της Β. Αθηνών θα τον υπερψηφίζει εκλέγοντάς τον βουλευτή.

Ούτε παραγγελία να είχε κάνει τις επιθέσεις που του εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα