Ομαδικά πυρά Γεννηματά, Λοβέρδου, Ανδρουλάκη σε Τσίπρα για το ΚΙΝΑΛ

από fimotro

Η επίθεση αφορά τις άκομψες αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ

Εξαιρετικά αρνητικές αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί η προ εβδομάδας συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην ιστοσελίδα newsbomb.gr και την Όλγα Τρέμη, ιδίως δε τα όσα είπε σχετικά με το Κίνημα Αλλαγής. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε εκτενείς αναφορές στην κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και στάθηκε ιδιαίτερα στο ενδεχόμενο επικράτησης του Ανδρέα Λοβέρδου.

Στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησαν τόσο η Φώφη Γεννηματά, όσο και ο Ανδρέας Λοβέρδος, αλλά και ο Νίκος Ανδρουλάκης, δηλαδή οι τρεις υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Η Φώφη Γεννηματά, έκανε λόγο για απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά του Κινήματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αποκρούουμε τις παρεμβάσεις στο κόμμα μας, είτε πρόκειται για δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία, είτε για απαράδεκτη επέμβαση στα εσωτερικά μας από άλλα κόμματα».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την πλευρά του υπογράμμισε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ΙΟΝΙΑΝ TV, πως «είναι θέμα πολιτικού πολιτισμού το να μη σχολιάζουν πολιτικά στελέχη τα εσωτερικά άλλου κόμματος». «Προκαλεί αυτή η συμπεριφορά, είναι προκλητικό και αναιδές να εμπλέκονται στα εσωκομματικά άλλων πολιτικοί και οικονομικά συμφέροντα» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ συμπληρώνοντας ότι η αυτονομία των κομμάτων είναι θέμα δημοκρατίας.

Για την τοποθέτηση Τσίπρας είχε αντιδράσει προ ημερών και ο Ανδρέας Λοβέρδος, με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση: Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε «γκάφα» τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, σημειώνοντας: «Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς, ήταν ειδικό και συγκροτημένο, άρα δεν του ξέφυγε, το είχε στο μυαλό του».

Ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «βρίσκεται σε πανικό, γιατί αν έχουμε αλλαγή ηγεσίας, που θα συνοδευτεί με αλλαγή θέσεων σε βασικά θέματα, όπως το μεταναστευτικό, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ως πολιτικός αρχηγός, μάλλον θα αρχίσει να υποχωρεί και θα περάσει στα αζήτητα». «Θέλει να επιλέξει ηγεσία άλλου κόμματος, που απειλεί να τον εξαφανίσει. Δεν το έχει κάνει κανένας πολιτικός αρχηγός, ποτέ και ειδικά πρώην πρωθυπουργός». «Το ερμηνεύω ως φόβο, δεν θέλει να εκλεγώ εγώ» κατέληξε ο κ. Λοβέρδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα