Όλα τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ αποδόμησε ο Γρηγόρης Δημητριάδης

από fimotro

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης κονιορτοποίησε την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνοντας στον Καιάδα μυθιστορηματικά αφηγήματα και τα ψέματα με τα οποία επιχειρούν να σύρουν τη χώρα στο βούρκο και να αντιπαρέλθουν στο πολιτικό πεδίο με την εκτόξευση λάσπης. Όχι μόνο προσήλθε αλλά έδωσε σαφής απαντήσεις αναφορικά με το θέμα των παρακολουθήσεων που έχει μετατραπεί σε σημεία από την Κουμουνδούρου και τα στελέχη της.

Σύμφωνα με πηγές από στελεχών της ΝΔ ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού απαντώντας σε ερωτήσεις ξεκαθάρισε με απόλυτη σαφήνεια ότι:

  1. Ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε τίποτα για την νόμιμη επισύνδεση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη
  2. Επί κυβερνήσεως ΝΔ δεν υπήρξε ποτέ αγορά, προμήθεια και χρήση κακόβουλων λογισμικών από κρατικές υπηρεσίες
  3. Δεν έχει ασχοληθεί με κακόβουλα λογισμικά.
  4. Δεν επισκέφθηκε ποτέ το ΚΕΤΥΑΚ και δεν γνωρίζει καμία ομάδα από αυτό το κέντρο ούτε και πρόσωπα
  5. Η συνεργασία που είχε ήταν με τον διοικητή της ΕΥΠ εκ τού ρόλου και της θέσεώς του. οπως φέρεται να είπε η συνεργασία ήταν η απολύτως αναγκαία

Επίσης ο Γρηγόρης Δημητριάδης ήταν σαφής και ως προς τις σχέσεις του με τους Λαβράνο, Μπίτζιο σημειώνοντας πως ούτε δουλειές έκανε ούτε είχει επιχειρηματικά ραντεβού μαζί τους. Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε επίσης ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις εταιρείες Krikel και Intellexa.

Θύμισε όμως κάτι που στον ΣΥΡΙΖΑ επιμελώς αφήνουν να περάσει χωρίς κανένα σχόλιο ή κάποια σοβαρή απάντηση. Ότι δηλαδή η Krikel ήρθε στην Ελλάδα επί υπουργίας του Ν. Τόσκα, δηλαδή επί κυβερνήσεων Αλέξη Τσίπρα.

Δεν παρέλειψε δέ να επισημάνει και κάτι ακόμη. Πως τα κακόβουλα λογισμικά είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που απασχολεί και την Κομισιόν.

Η ακρόαση του Γρηγόρη Δημητριάδη έδειξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να στήσει έναν πόλεμο λάσπης χωρίς αποδείξείς, χωρίς καν ενδείξει, αφού δεν τίθεται θέμα διασύνδεσης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και του κακόβουλου λογισμικού Predator. Σημειώνεται πάντως ότι και οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι ο κ. Γρηγοριάδης απάντησε στις ερωτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα