Ο 28χρονος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με σοβαρή αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και αποκάλυψε πως δύο άνδρες του είχαν αφαιρέσει τους όρχεις στην καλύβα τους. Μάλιστα ο ένας, του δήλωσε κανίβαλος, και αποθήκευσε τα κομμένα μέλη.

Θύτες, όπως αποδείχθηκε, ο 53χρονος Μπομπ Άλεν και ο 42χρονος Έβανς Γκέιτς. Και οι δύο συνελήφθησαν ενώ στην καλύβα βρέθηκαν όλα τα πειστήρια της πράξης τους.

Στην κατάθεσή του, ανέφερε πως έκλεισε ραντεβού μέσω σχετική σελίδας στο ίντερνετ με τον Άλεν, ώστε να του κάνει δωρεάν ευνουχισμό. Μια επέμβαση που όπως του είπε την είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ταξίδεψε, στις 11 Οκτωβρίου, από το Ντάλας για την Οκλαχόμα όπου τον παρέλαβε ο Άλεν και πήγαν στην πόλη Γουίστερ, και συγκεκριμένα σε ένα δάσος όπου είχε την καλύβα του.

Την επόμενη ημέρα, όπως είπε στην αστυνομία, έγινε η επέμβαση με τα ιατρικά εργαλεία του Γκέιτς και αφού του χορηγήθηκε τοπική αναισθησία.

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Άλεν του αποκάλυψε πως είναι κανίβαλος και πως έχει έναν καταψύκτη γεμάτο ανθρώπινα μέλη. Ισχυρίστηκε επίσης πως στο παρελθόν είχε σκοτώσει έναν άνδρα, ενώ έχει κανονίσει άλλα έξι ραντεβού για ανάλογες επεμβάσεις.

Το θύμα για δύο ημέρες ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση όταν πλέον στις 13 Οκτωβρίου αποφάσισαν να τον πάνε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως είπε, στον δρόμο του έλεγαν πως αν πεθάνει στη διαδρομή θα τον πετάξουν στο δάσος.

Στο νοσοκομείο κάλεσαν την αστυνομία και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της, καθώς στην έγινε έρευνα στην καλύβα και βρήκαν στα χειρουργικά εργαλεία, όπως επίσης διάφορα ναρκωτικά αλλά και σκληροί δίσκοι υπολογιστή.

Οι δύο δράστες, δε, συνελήφθησαν γιατί πήγαν στο νοσοκομείο ώστε να επισκεφθούν το θύμα!

«Είναι μία πρωτόγνωρη υπόθεση για την περιοχή» είπε ο τοπικός σερίφης που ζήτησε τη συνδρομή και του FBI για διασταυρωθεί αν οι δύο δράστες θα μπορούσαν να εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις.

Παράλληλα φρόντισε να καθησυχάσει τους πολίτες λέγοντας πως: «Γνωρίζουμε πως ακούγονται πολλές φήμες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον κόσμο».

Με πληροφορίες από το independent.co.uk