Οι σκληροί ΣΥΡΙΖΑίοι οδηγούν τον Τσίπρα στην καταστροφή

από fimotro

Εισηγούνται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αντιπολίτευση επι παντός επιστητού και να επιτεθεί σε Σκουριές, Ελληνικό και Τράπεζα Πειραιώς!

Δεν φτάνουν οι δημοσκοπήσεις και τα εσωκομματικά προβλήματα που έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι σκληροί ΣΥΡΙΖαίοι βουλευτές και στελέχη τον πιέζουν να ασκεί αντιπολίτευση επι παντός επιστητού ανακαλύπτοντας σκάνδαλα παντού ακόμα και σε ζητήματα που έχουν την στήριξη όλης της υγιούς επιχειρηματικής αγοράς όπως είναι η επένδυση στις Σκουριές και το Ελληνικό. Μάλιστα ορισμένοι σκληροί ΣΥΡΙΖΑίοι βουλευτές που κινούνται στην λογική του 3% ζητούν να καταγγείλει ο Τσίπρας ως σκάνδαλο και το θέμα της Τράπεζας Πειραιώς! Κυριολεκτικά έχει τρελαθεί ο Τσίπρας. Απο τη μια θέλει να προσεγγίσει τον μεσαίο χώρο και την αγορά και από την άλλη τον απομονώνουν από τους επιχειρηματίες και τους τραπεζίτες επιστρέφοντας στην αντιπολίτευση του 2012! Περιμένει κανείς με αυτή την ξεπερασμένη τακτική να ξεπεράσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές το 25%; Μάλλον όχι.

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα