Εθνική Ασφαλιστική: Νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα εφάπαξ καταβολής ασφαλίστρου

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Νέο ασφαλιστικό προϊόν το Full [Capital Plan] δημιούργησε η Εθνική Ασφαλιστική. Το προϊόν στοχεύει στη μελλοντική δημιουργία κεφαλαίου για την εκπλήρωση μεσο-μακροπρόθεσμων στόχων τους, ατομικών ή και οικογενειακών, αναφέρει ανακοίνωση. ακολουθώντας πιστά την στρατηγική της για την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που απαντούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες και πολυποίκιλες ανάγκες.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

Τo Full [Capital Plan] είναι ασφαλιστικό – επενδυτικό πρόγραμμα τύπου Unit Linked που συνδέεται με Επενδυτικά Κεφάλαια τύπου “Lifecycle – Κύκλου Ζωής”. Σχεδιάστηκε από την Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με την BNP Paribas Asset Management, με στόχο τις ικανοποιητικές αποδόσεις στις επενδύσεις του ασφαλισμένου, ενώ παράλληλα στοχεύει στην μείωση του επενδυτικού κινδύνου όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προγράμματος, προκειμένου να επιτευχθούν οι επενδυτικοί στόχοι.

Ταυτόχρονα, το προϊόν εξασφαλίζει την οικονομική προστασία των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου σε περίπτωση απώλειας ζωής. Η διαχείριση της επένδυσης, γίνεται από την εταιρία BNP Paribas Asset Management, έναν επενδυτικό οίκο με παγκόσμια εμβέλεια, πολύ υψηλή τεχνογνωσία, μακροχρόνια εμπειρία στις διεθνείς αγορές και εστίαση στις βιώσιμες επενδύσεις.

Tο Full [Capital Plan] απευθύνεται κυρίως σε όσους διαθέτουν επαρκές υπόλοιπο αποταμιεύσεων και επιθυμούν να επενδύσουν το κεφάλαιο που έχουν ήδη συγκεντρώσει, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα επιπλέον ατομικό εισόδημα για μελλοντική χρήση.

Τα οφέλη που προσφέρει το επενδυτικό πρόγραμμα Full [Capital Plan] περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

• Ευελιξία στην επένδυση με δυνατότητα επιλογής της επενδυτικής διάρκειας, από 10 έως 20 έτη καθώς και του ύψους του συνολικού ασφαλίστρου επένδυσης, με ελάχιστο το ποσό των €5.000.

• Διαχείριση της επένδυσης από έμπειρο και διεθνώς αναγνωρισμένο διαχειριστή, την BNP Paribas Asset Management. Δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και συνεχή μέριμνα από τον ασφαλισμένο διασφαλίζοντας του έτσι ηρεμία.

• Ασφαλιστική κάλυψη ζωής.

• Δυνατότητα μερικής ή ολικής εξαγοράς του ποσού, ακόμη και 3 μήνες μετά την έναρξη της επένδυσης.

• Bonus επιβράβευσης για δεκαετή συνεπή παραμονή στην επένδυση. Δίδεται η «Επιβράβευση δεκαετίας» ως ένα επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού στη 10η ετήσια επέτειο του συμβολαίου και επιπλέον μία ακόμη παροχή η «Επιβράβευση λήξης» με τη λήξη του προγράμματος (σε συμβόλαια με διάρκεια από 15 έτη και άνω).

• Ευελιξία στην καταβολή του ποσού στη λήξη του προγράμματος, με δυνατότητα επιλογής εφάπαξ καταβολής του λογαριασμού επένδυσης ή εναλλακτικά μηνιαίας καταβολής ισόβιας ή ορισμένης διάρκειας ή ποσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα