Οι εργαζόμενοι στηρίζουν την efood

από fimotro

Οι αναρτήσεις στα social media επιβεβαιώνουν ότι οι εργαζόμενοι είναι στο πλευρό της

Παρά την προσπάθεια ορισμένων να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αγορά εργασίας εμπλέκοντας πολιτικά πρόσωπα και θέματα που ουδέποτε προέκυψαν, οι εργαζόμενοι στην efood στηρίζουν την εταιρεία και βάζουν πλάτη για την ανάπτυξή της. Οι εργαζόμενοι την στηρίζουν και υπενθυμίζουν ότι ως Νο1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, το efood έχει πετύχει πολλά από όσα οι νέες σήμερα Startups βάζουν στο «bucket list» τους.

Έχει μια τεράστια και συνεχώς αναπτυσσόμενη βάση χρηστών, ένα δίκτυο άνω των 15.000 συνεργαζόμενων καταστημάτων και μια ομάδα που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Έχοντας ως πυρήνα της το online delivery –και έχοντας ταυτίσει το όνομά της με αυτό– η εταιρεία καταφέρνει, με λίγα λόγια, να εξελίσσεται συνεχώς και να επιτυγχάνει όλους τους στόχους της.

Όμως, αυτό που έχει ιδιαίτερη αξία είναι ότι οι στόχοι αυτοί δεν είναι περιορισμένοι αυστηρά στο προϊόν της ή στην οικονομική της ανάπτυξη. Αντιθέτως, ως σύγχρονη επιχείρηση, το efood θέτει στο επίκεντρο ζητήματα όπως το περιβάλλον, η κοινότητά και, γενικότερα, η βιώσιμη ανάπτυξη. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει πολλά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση αποδεικνύοντας έτσι ότι οι στόχοι βιωσιμότητας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πυρήνα της φιλοσοφίας της και όχι απλώς ένα μέρος του marketing plan της.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις των εργαζομένων εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα