Οι αντιπολιτευτικές υπερβολές του κάνουν ζημιά και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνεται μια πιο μετριοπαθής τάση που κοιτάζει προς ΚΙΝΑΛ και προς Τσακαλώτο

Να προσπεράσουν προσπαθούν οι σκληροί κομματικοί του ΣΥΡΙΖΑ τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων σύμφωνα με τα οποία ο Αλέξης Τσίπρας έχει σοβαρό θέμα αξιοπιστίας και στο εσωτερικό του κόμματός του. Οι φανατικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για μια ακόμα εχθρική μέτρηση για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πιο σοβαροί και μετριοπαθείς εκτιμούν ότι η ακραία αντιπολίτευση του Τσίπρα χωρίς να καταθέτει ρεαλιστικές και συγκεκριμένες προτάσεις δεν βρίσκει μαζικό ακροατήριο, τον γυρίζει στην εποχή του 2015 και απωθεί τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους οι οποίο φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΙΝΑΛ.

Στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν έχουν ιδέα από δημοσκοπήσεις νομίζουν ότι όλοι συνωμοτούν εναντίον τους. Η πραγματικότητα όμως δεν είναι αυτή. Η πραγματικότητα δείχνει ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένα αρκετό σοβαρό ποσοστό που είτε προσεγγίζει περισσότερο τον μετριοπαθή Ευκλείδη Τσακαλώτο είτε αρχίζει και μετακινείται προς την κεντροαριστερά και το ΚΙΝΑΛ. Τα πράγματα για τον Τσίπρα ζορίζουν και γι αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση του Alpha έφερε εκνευρισμό. Η παρακάτω κάρτα γίνεται αντιληπτό γιατί εκνέυρισε τον Α. Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα