Μετά τους αποκλεισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ λόγω εμπάργο, την Τρίτη θα εμφανιστεί εκεί ο πρωθυπουργός!

Τελικά το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ για το οποίο υπερηφανευόταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει παρελθόν. Πολλούς μήνες μετά την λανθασμένη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ και αφού ο Τσίπρας έκοψε βουλευτές που εμφανίστηκαν στο κανάλι του Φαλήρου, τελικά θα πάει ο ίδιος εκεί! Έτσι, την απόφασή του να εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, προκειμένου να «φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό» ανακοίνωσε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Τα τραγικά λάθη στρατηγικής και επικοινωνίας που διέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ και υπέστη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές, δεν μαζεύονται μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Τουλάχιστον ας ζητήσει κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ στους κομμένους βουλευτές που τιμωρήθηκαν επειδή βγήκαν στα παράθυρα του ΣΚΑΪ, παράθυρα στα οποία θα βγει τώρα ο πρωθυπουργός!

Όπως αναφέρει: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα