Ο Τσίπρας επιχείρησε να αλλάξει ατζέντα λόγω Δρίτσα και Πολάκη

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Την πολιτική ζημιά που έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος προσωπικά από τις άστοχες τελευταίες παρεμβάσεις του Πολάκη και του Δρίτσα επιχείρησε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της βουλής, ο οποίος πήρε τον λόγο και μίλησε στη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τις αλλαγές των δημοσίων συμβάσεων. Αν και το θέμα του σχεδίου νόμου ήταν εντελώς άσχετο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να παρέμβει στο θέμα της υγειονομικής κρίσης για τον κορονοϊό, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν σε φόρμα.

Είναι παρατεταμένο το πολιτικό και κοινοβουλευτικό ντεφορμάρισμα του Α. Τσίπρα και φαίνεται αυτό. Προσπάθησε με την κριτική του να αλλάξει την ατζέντα που είναι εξαιρετικά αρνητική λόγω ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και εξαπέλυσε επίθεση γενικώς και αορίστως προς τα ΜΜΕ τα οποία κατηγόρησε πάλι γενικώς ότι παίρνουν κρατική διαφήμιση από την κυβέρνηση.

Σε σχέση με τον κορονοϊό είπε πάλι τα ίδια ο Α.Τσίπρας. Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, σχεδόν καμία πρόταση για τη μείωση των κρουσμάτων και των θανάτων. Ίσως γι αυτό χειροκροτήθηκε ελάχιστα από τους λίγους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παρακολούθησαν την συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα