Διεθνή διάσταση έχει αποκτήσει η μήνυση που έχει υποβάλει κατά του Ανδρέα Ξάνθου και του Παύλου Πολάκη, η Λίνα Νικολοπούλου αφού με στη συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα των Financial Times.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κυρία Νικολοπούλου ισχυρίζεται ότι ο κ. Ξανθός και ο κ. Πολάκης ακύρωσαν παράνομα ένα πρότζεκτ που υποστηρίζεται από την ΕΕ και στο οποίο εμπλέκεται η εταιρεία της, υπονομεύοντας με αυτόν τον τρόπο την επαγγελματική της υπόληψη.
Η Λίνα Νικολοπούλου, σύμβουλος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα σε συνέντευξή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υφίσταμαι παρενόχληση από τις δικαστικές αρχές για περισσότερο από ένα χρόνο σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο πρότζεκτ, παρότι η συμμετοχή της εταιρείας μου κρίθηκε ικανοποιητική από τους ελεγκτές σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ», αναφέρει σε συνέντευξή της η κυρία Νικολόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα