Μόνο ηλεκτρονικά πλέον οι υπηρεσίες προς τους ανέργους

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Υποχρεωτικές θα είναι πλέον από την Τετάρτη 15 Απριλίου όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και για το υπόλοιπο διάστημα των έκτακτων μέτρων. Με ηλεκτρονική υπηρεσία θα γίνεται πλέον – μεταξύ άλλων – η έκδοση κάρτας ανεργίας και η αίτηση επιδόματος ανεργίας.Από τις 15 Απριλίου:

Δεν θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για ραντεβού.
Για όσους ανέργους έχουν ήδη προγραμματισμένα ραντεβού, αυτά θα πραγματοποιούνται μόνο για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική εγγραφή ή/και αίτηση.
Για όσους ανέργους έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για ραντεβού, αυτά θα προγραμματίζονται μόνο για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική εγγραφή ή/και αίτηση.
Η πρόσβαση νέων χρηστών στις περισσότερες από 40 διαθέσιμες e-υπηρεσίες του ΟΑΕΔ γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τη χρήση των κωδικών του TAXISnet.

Για είσοδο σε όλες τις e-υπηρεσίες του ΟΑΕΔ πατήστε εδώ.

Για να γίνετε νέος χρήστης των e-υπηρεσιών του ΟΑΕΔ πατήστε εδώ.

Ήδη από τις 11 Μαρτίου οι προαιρετικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες έχουν μετατραπεί σε υποχρεωτικές και από τις 30 Μαρτίου οι άνεργοι μπορούν ηλεκτρονικά να εγγράφονται στο μητρώο, να αποκτούν κάρτα ανεργίας και να υποβάλλουν αίτηση για το επίδομα ανεργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα