Μιζέρια στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καρτερός πάλι πλακώνεται με συντρόφους του

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τραγική η συνολική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ που είναι λογικό να αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις

Περίπου 200 άτομα διαβάζουν κάθε μέρα την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ την ιστορική Αυγή, αυτό όμως δεν αφαιρεί το δικαίωμα στον αρθρογράφο της εφημερίδας Θανάση Καρτερό να αρχίσει την γκρίνια και λούσει με μια σειρά από κοσμητικά επίθετα διάφορους συντρόφους στους οποίους χρεώνει την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να εισπράξει την μικρή έστω φθορά της κυβέρνησης. Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ εντελώς δραματική και μίζερη. Το ερώτημα είναι πως είναι δυνατόν να ελπίζουν σε πολιτική κυριαρχία με αυτά τα στελέχη και με την συγκεκριμένη εικόνα που εκπέμπουν στην κοινωνία; Και πως είναι δυνατόν να ελπίζουν ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ανακάμψουν δημοσκοπικά; Αναδημοσιεύουμε το άρθρο:

Σεμνή συμβολή στην πολιτική μας σκέψη

Ο σύντροφος τύπου άλφα ασκεί το δικαίωμά του να ακουμπάει τα νεύρα του εναντίον αντιπάλων και φίλων στο πληκτρολόγιο και με ένα κλικ να μας στέλνει αδιάβαστους να τα διαβάσουμε. Ως σεμνή συμβολή στην πολιτική μας σκέψη.

Ο σύντροφος τύπου βήτα ασκεί το δικαίωμά του και να μην ψηφίζει στη Βουλή έναν νόμο που το κόμμα του ψηφίζει, και να μας εξηγεί με ειδική ανακοίνωση την πρωτοβουλία του. Ως σεμνή συμβολή στην πολιτική μας σκέψη.

Ο σύντροφος τύπου γάμα ασκεί το δικαίωμά του να διατηρεί καλές σχέσεις με ΜΜΕ που πρωί – βράδυ πυροβολούν τον ΣΥΡΙΖΑ και να τους παρέχει «εσωτερική πληροφόρηση» όπως τον βολεύει. Ως σεμνή συμβολή στην πολιτική μας σκέψη.

Οι σύντροφοι τύπου βήτα – γάμα ασκούν το δικαίωμά τους να επικρίνουν τον σύντροφο τύπου άλφα ζητώντας από τον Τσίπρα «κάτι να γίνει μ’ αυτόν» γιατί «διώχνει κόσμο». Ως σεμνή συμβολή στην πολιτική μας σκέψη.

Ο σύντροφος τύπου άλφα ασκεί το δικαίωμά του να επικρίνει τους συντρόφους τύπου βήτα – γάμα και να ζητάει από τον Τσίπρα «κάτι να κάνει» γιατί σπρώχνουν το κόμμα προς το Κέντρο με κίνδυνο να χάσει την αριστερή του καθαρότητα. Ως σεμνή συμβολή στην πολιτική μας σκέψη.

Οι σύντροφοι τύπου άλφα 1 – άλφα 2 – άλφα 3 ασκούν το δικαίωμά τους να επικρίνουν τον Τσίπρα γιατί έχει αρνητική στάση απέναντι στον σύντροφο τύπου άλφα και ευνοϊκή απέναντι στους συντρόφους βήτα – γάμα. Ως σεμνή συμβολή στην πολιτική μας σκέψη.

Οι σύντροφοι τύπου βήτα 1 – βήτα 2 – βήτα 3 και γάμα 1 – γάμα 2 – γάμα 3 ασκούν το δικαίωμά τους να επικρίνουν τον Τσίπρα γιατί ευνοεί τον σύντροφο τύπου άλφα και δημιουργεί ατμόσφαιρα καχυποψίας για τους συντρόφους τύπου βήτα – γάμα. Ως σεμνή συμβολή στην πολιτική μας σκέψη.

Αν μπερδευτήκατε με τόση συμβολή στην πολιτική σας σκέψη. Αν αισθάνεστε ότι έχετε πάθει πολιτικό λουμπάγκο. Κι αν ψάχνετε κάπου να πιαστείτε για να μην το ρίξετε στο καλαματιανό, σίγουρα ανήκετε στους τύπους που επιμένουν στον τύπο των ήλων της πολύπαθης Αριστεράς.

Αν επιμένετε να σκέφτεστε ότι πρέπει ορισμένοι επώνυμοι να ασκούν τα δικαιώματά τους με σεβασμό στη συλλογικότητα, σε σας αλλά και στην πραγματικότητα έξω από τον κομματικό μικρόκοσμο, σίγουρα είστε σύντροφοι τύπου σύντροφοι.

Αν βλέπετε το δάσος της κοινωνίας, και όχι το δέντρο του διπλανού, και του εαυτού σας, ίσως αποδειχτεί χρήσιμη η παρακάτω σεμνή συμβολή του Αναγνωστάκη στην πολιτική σας σκέψη: Σαν πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις! Αφήστε συνεπώς τους τύπους κι αρχίστε τους χτύπους. Εκεί έξω, απέναντι στο δράμα της πανδημίας και τον οδοστρωτήρα τύπου 2.0. Όπου μετρούν τύποι πρόσθεσης και πολλαπλασιασμού και όχι αφαίρεσης και διαίρεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα