Μητσοτάκης: Σβήνουμε το τσιγάρο και ανάβουμε τη φλόγα της ζωής

από fimotro

Το μήνυμα “Σβήνουμε το τσιγάρου και ανάβουμε τη φλόγα της ζωής” στέλνει ο πρωθυπουργός με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο facebook, υπογραμμίζει το στόχο οι καπνιστές στην Ελλάδα να έχουν μειωθεί, μέχρι το 2025, τουλάχιστον κατά 30%.

“«Ημέρα κατά του Καπνίσματος» σημαίνει Ημέρα υπέρ της Ζωής. Την υποδεχόμαστε περήφανοι γιατί ο νόμος που ψηφίσαμε και πολλοί αμφισβήτησαν αποτελεί, πλέον, πραγματικότητα. Και γιατί αποδείξαμε ότι ναι, μπορούμε να αλλάζουμε τις συνήθειες που βλάπτουν εμάς και τους γύρω μας.

Πρόκειται, ωστόσο, για ένα διαρκές στοίχημα ζωής και πολιτισμού. Γι΄αυτό και δεν αρκούν μόνο οι 21 δράσεις της Πολιτείας εναντίον του καπνού. Είναι αναγκαία και η αλλαγή στην καθημερινή συμπεριφορά όλων μας. Ώστε μέχρι το 2025, οι καπνιστές στην Ελλάδα να έχουν μειωθεί τουλάχιστον κατά 30%.

Από την εξάρτηση στην υγεία είναι μία ανάσα δρόμος. Γι’ αυτό σβήνουμε το τσιγάρο και ανάβουμε τη φλόγα της ζωής”, τονίζει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα