Μήνυση στην εταιρεία παραγωγής της Τζένιφερ Λόπεζ άσκησε η στρίπερ Samatha Barbash που ενέπνευσε το χαρακτήρα της Ramona που ενσαρκώνει η Λόπεζ στην ταινία «Hustlers».

Η Barbash άσκησε αγωγή 40 εκατ. δολαρίων εναντίον της εταιρείας παραγωγής Nuyorican Productions της Λόπεζ, της STX Entertainment, της Gloria Sanchez Productions και της Pole Sisters LLC.

Όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα η Barbash ισχυρίζεται ότι η ταινία βασίζεται σε παλαιότερο άρθρο περιοδικού της Νέας Υόρκης που έχει τίτλο «The Hustlers on Scores» το οποίο βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα που αφορούσαν τη ζωή της.

Η Barbash ήταν στρίπερ στο Club’s Gentleman’s Club στη Νέα Υόρκη. Το 2017, κατηγορήθηκε για συνωμοσία, επίθεση και κλοπή. Η ίδια υποστηρίζει ότι οι παραγωγοί την πλησίασαν πριν από την νέα ταινία της Λόπεζ με σκοπό να αποκτήσουν τη συγκατάθεσή της για την παραγωγή της ταινίας. Όμως, η ίδια αρνήθηκε να υπογράψει.

Τους κατηγορεί ότι κατάφωρα αγνοούν την άρνησή της να συμφωνήσει και αναφέρει ότι «εκμεταλλεύτηκαν» τον χαρακτήρα της στην ταινία. Στη μήνυση αναφέρει και το γεγονός ότι στην ταινία η Λόπεζ τη δείχνει να κάνει χρήση ουσιών στο σπίτι όπου ζούσε με το παιδί της, σχολιάζοντας ότι το γεγονός αυτό είναι ανακριβές και προσβλητικό.

Η Barbash σήμερα είναι ιδιοκτήτρια spa ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται στην κυκλοφορία το βιβλίο της με τίτλο «Underscore».

Η πλευρά της Τζένιφερ Λόπεζ έχει αρνηθεί να κάνει κάποιο σχόλιο για τη μήνυση της Barbash.