Με click away ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα από Δευτέρα

από fimotro

Θα παραμείνουν, όμως, κλειστά στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο»

Πράσινο φως για το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων (mall), των εκπτωτικών καταστημάτων και των καταστημάτων που λειτουργούν ως shop in shop στις «κόκκινες περιοχές» δίνει το ΦΕΚ με τα μέτρα που θα ισχύσουν από Δευτέρα.

Τα καταστήματα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν με τη μέθοδο του click away. Αντίθετα, στις περιοχές που έχουν ενταχθεί στο «βαθύ κόκκινο» τα παραπάνω καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Με την ίδια απόφαση ορίζεται ότι τα καταστήματα σε όλη τη χώρα (πλην Θεσσαλονίκης, Αχαϊας και Κοζάνης) έχουν τη δυνατότητα αν το επιθυμούν να λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο από τις 07.00 έως τις 20.30 από Δευτέρα έως Σάββατο.

Σημειώνεται επίσης ότι θα επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων εντός των αεροδρομίων της χώρας, σε όλες τις περιοχές.

Επίσης τα σούπερ μάρκετ σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαϊα δεν θα μπορούν να πωλούν, με εξαίρεση το ηλεκτρονικό εμπόριο, διαρκή καταναλωτικά αγαθά, όπως είδη ένδυσης, βιβλία, χαλιά, ΗΥ, περιφερειακά κ.ο.κ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα