Κρήτη: Τεράστια επιχείρηση της ΕΛΑΣ για ναρκωτικά – Πάνω από 20 οι εμπλεκόμενοι!

από fimotro

Μία πολύ μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε σήμερα σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου αλλά το επίκεντρο ουσιαστικά ήταν η περιοχή του Μυλοποτάμου, τα Ανώγεια και η Αξός, για υποθέσεις ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το cretalive.gr, της επιχείρησης προϊστατο η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου, αλλά συμμετείχαν πολλές δυνάμεις από την ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ κα.

Μάλιστα στην περιοχή των Ανωγείων, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαμε μία φυτεία ενώ ο βασικός δράστης φέρεται να είναι στενό συγγενικό πρόσωπο ατόμου που πρόσφατα συνελήφθη για υπόθεση ναρκωτικών…

Στην Αξό βρέθηκαν επίσης μερικές μικρές φυτείες χασίς ενώ είχαμε κατά πληροφορίες, 5-6 προσαγωγές ντόπιων αλλά και κάποιων ακόμη ατόμων που διαμένουν στην περιοχή αλλά κατάγονται από κοντινά χωριά.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ενδεχομένως εκεί η σημερινή εκτεταμένη επιχείρηση να σχετίζεται με ευρήματα ερευνών παλαιότερης υπόθεσης.

Και σε περιοχές του Ηρακλείου είχαμε όμως έρευνες της αστυνομίας αλλά κυρίως για υποθέσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών, ενώ φέρονται να εμπλέκονται πάνω από 20 άτομα!

Οι αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα