Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο μεταξύ αλλοδαπών στην πλατεία Άθωνος

από Philippos

Άγρια συμπλοκή και ξύλο σημειώθηκε σήμερα (11/10) το πρωί μεταξύ αλλοδαπών μικροπωλητών στην περιοχή της πλατείας Άθωνος στη Θεσσαλονίκη.
Στη σύρραξη η οποία προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συμμετείχαν περίπου δέκα άτομα, τα οποία αφού αρχικά διαπληκτίστηκαν στη συνέχεια άρχισαν να σπρώχνονται πριν ξεκινήσουν να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές μπροστά σε διερχόμενους και επισκέπτες, κάποιοι εκ των οποίων προσπάθησαν να τους χωρίσουν και να τους ηρεμήσουν, αναφέρει το GRtimes.gr.

Όπως σημειώνουν πάντως επισκέπτες και καταστηματάρχες της περιοχής, αυτό δεν είναι το μοναδικό ανάλογο περιστατικό που έχει συμβεί στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο πολλές φορές στο παρελθόν αποτελεί τόπο παράνομης διακίνησης καπνικών προϊόντων, αλλά και πεδίο διένεξης μεταξύ μικροπωλητών αναφορικά με τις θέσεις των πάγκων.

Στο σημείο, υπάρχει συχνά έντονη παρουσία της αστυνομίας, η οποία όμως όταν απουσιάζει λόγω των περιστατικών, οι «αντιμαχόμενες» πλευρές βρίσκουν τρόπο να έρθουν σε αντιπαράθεση η οποία σε ορισμένες των περιπτώσεων μπορεί να εξελιχθεί και σε αιματηρή συμπλοκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα