Κώστας Πάσσαρης: Απορρίφθηκε η αίτηση άρσης των ισοβίων από τον Άρειο Πάγο

από fimotro

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση που κατέθεσε ο Κώστας Πάσσαρης για αναίρεση της ισόβιας ποινής που του έχει επιβληθεί.

Με την αίτηση του, ο Κώστας Πάσσαρης ζητούσε την αναίρεση της απόφασης του Εφετείου, ισχυριζόμενος ότι δεν του επετράπη να παραστεί αυτοπροσώπως στο Δικαστήριο, ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν του δόθηκαν τα ελαφρυντικά της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, ούτε και της υπέρβασης του εύλογου χρόνου της δίκης.

Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε την απόρριψη του αιτήματος μετατροπής της ποινής, με τους δικαστές του Άρειου Πάγου να ακολουθούν την πρότασή του.

Έτσι, μετά την απόρριψη από το Ανώτατο Δικαστήριο, η ισόβια ποινή που του έχει επιβλήθει από το Εφετείο παραμένει ως έχει, χωρίς την αναγνωρισή ελαφρυντικών.

Σημειώνεται πως ο Κώστας Πάσσαρης είναι καταδικασμένος σε συνολική ποινή 4 ισοβίων και 49 χρόνων κάθειρξης για 4 ανθρωποκτονίες με πρόθεση, 7 απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή, 3 ληστείες κατά συρροή και άλλα αδικήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα