Κικίλιας: Συνάντηση για αναβάθμιση του τουριστικού brand της Φυλής

από Philippos

Συνάντηση για την τουριστική ανάπτυξη του δήμου Φυλής πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με τον δήμαρχο Χρήστο Παππού. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις παρεμβάσεις που προωθούνται για την αλλαγή της φυσιογνωμίας και της αναβάθμισης του τουριστικού brand της περιοχής η οποία αποτελεί το πιο κοντινό αστικό κέντρο στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας, έχει πολιτιστικό ενδιαφέρον και διαθέτει δεκάδες επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι η στήριξή του είναι δεδομένη σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για τουριστική ανάπτυξη σε όλους τους Δήμους της χώρας ενώ σε ανάρτηση του στο twitter ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Φυλής προσφέρεται για την ανάπτυξη του αρχαιολογικού, θρησκευτικού & εναλλακτικού τουρισμού, με επισκέψεις σε μνημεία & προσκυνήματα, αλλά και εξορμήσεις στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας» ανέφερε μετά τη συνάντηση σε tweet του ο υπουργός Τουρισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα