Οι λύσεις των θεμάτων στην Κοινωνιολογία-Βιολογία

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Στα μαθήματα Προσανατολισμού της Κοινωνιολογίας και της Βιολογίας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι μαθητές των Γενικών Λυκείων, που διεκδικούν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών, που εξατάστηκαν με το νέο σύστημα, δίνουν το μάθημα της Κοινωνιολογίας. Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που θα εξεταστεί το μάθημα της Κοινωνιολογίας με το νέο σύστημα. Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας, εξετάζονται στη Βιολογία. Παράλληλα, και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που δίνουν με το παλαιό σύστημα εξετάστηκαν στη Βιολογία (Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού).

Δείτε τα θέματα στην Κοινωνιολογία:

Πρώτο σχόλιο: Τα θέματα αντλήθηκαν από όλο το εύρος της ύλης, με ιδιαίτερη έμφαση από το 7Ο  κεφάλαιο. Χαρακτηρίζονται από σαφή διατύπωση.

Δείτε τις λύσεις στην Κοινωνιολογία:

Δείτε τα θέματα στη Βιολογία (νέο σύστημα):

Πρώτο σχόλιο: Τα θέματα καλύπτουν μεγάλο εύρος της ύλης και είναι σαφώς διατυπωμένα. Χαρακτηρίζονται ως απαιτητικά και κλιμακούμενης  δυσκολίας.

Δείτε τις λύσεις στη Βιολογία (νέο σύστημα):

Δείτε τα θέματα στη Βιολογία (παλαιό σύστημα):

Πρώτο σχόλιο: Κάλυπταν όλο το φάσμα της ύλης. Είναι σαφώς διατυπωμένα και ιδιαίτερα απαιτητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα