Η Cosmote στολίζει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με δωρεάν επικοινωνία!

από fimotro

Με μια mega-προσφορά προς τους συνδρομητές κλιμακώνει την επίθεση… δώρων η Cosmote ενόψει των φετινών Χριστουγέννων. Για πρώτη φορά προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό για 15 ολόκληρες ημέρες.

Το δώρο, όμως, έρχεται και με… περιτύλιγμα: οι συνδρομητές της Cosmote μπορούν να λάβουν 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες.

Οι γιορτές στην Cosmote ξεκίνησαν από νωρίς, ήδη από τις 22 Νοεμβρίου με τα δώρα να είναι διαφορετικά κάθε εβδομάδα. Μεταξύ αυτών, δωρεάν πακέτα data και χρόνου ομιλίας για το κινητό και το σταθερό, δωρεάν Cosmote TV και εκπτώσεις σε παραγγελίες μέσω BOX. Η δράση αυτή της COSMOTE έχει γνωρίσει ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση από τους συνδρομητές, καθώς έχουν γίνει περισσότερες από 3,2 εκατ. ενεργοποιήσεις προσφορών, μόνο τις τρεις πρώτες εβδομάδες.

Οι 15 ημέρες με δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό μπορούν να ενεργοποιηθούν μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2022, μέσω του My COSMOTE App και του WHAT’S UP App. Αφορούν όλους τους συνδρομητές κινητής (συμβόλαιο, COSMOTE Neo, καρτοσυμβόλαιο, καρτοκινητή COSMOΚΑΡΤΑ & WHAT’S UP) και σταθερής COSMOTE, οικιακούς και εταιρικούς. Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο Internet στο κινητό, χωρίς κανέναν περιορισμό στην ταχύτητα του δικτύου, αλλά και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό του σπιτιού ή της επιχείρησής τους.

30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες

Όπως προαναφέρθηκε όλοι οι συνδρομητές -σταθερής και κινητής- COSMOTE μπορούν να λάβουν 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες και να κερδίσουν στις επόμενες παραγγελίες τους μέσω BOX, έως και 7€ έκπτωση ανά παραγγελία, έως και τις 2 Ιανουαρίου 2022. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους φαγητό ή ρόφημα σε περισσότερα από 9,000 καταστήματα σε 60 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Οι συνδρομητές κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους απλά καταχωρούν τον κωδικό XMAS30 στο BOX App και αυτομάτως γίνεται η απόδοση των πόντων για τις τρεις επόμενες παραγγελίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές: εδώ.

Όπως εξηγεί ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕΟΤΕ -0,76%: «Φέτος, αποφασίσαμε να μετρήσουμε τις εβδομάδες για τα Χριστούγεννα αντίστροφα μαζί με τους συνδρομητές μας, προσφέροντας δώρα που μας βάζουν ολοένα και περισσότερο στο κλίμα των γιορτών. Από σήμερα, οι συνδρομητές μας έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο από την COSMOTE, για να μπορούν να ανταλλάζουν γιορτινές ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πιο ξέγνοιαστα και χωρίς περιορισμούς, για δεκαπέντε ολόκληρες ημέρες. Ευχόμαστε ολόψυχα ο νέος χρόνος να χαρίσει απλόχερα υγεία και ευτυχία σε όλους. Με σύμμαχο μας την τεχνολογία ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο, ερχόμαστε πιο κοντά και φτιάχνουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα